Video Productie
Video heeft een belangrijke plaats ingenomen in onze dagelijkse communicatie. Het is een snel medium, en met de distributiekanalen die we vandaag de dag hebben kunnen we vaak bijna 'live' aanwezig zijn bij gebeurtenissen waar ook ter wereld.

Dit wil echter niet zeggen dat de productietijd voor een video productie altijd kort is. Het maken van opnamen kost nog steeds tijd. Nieuwe digitale montage technieken bieden wel veel meer mogelijkheden in de post-productiefase dan voorheen, maar het gebruik ervan kost ook extra tijd. Kortom, snelheid is in deze een relatief begrip, en voor veel producties, zoals b.v. documentaires of bedrijfsfilms, is snelheid meestal van ondergeschikt belang.

De kwaliteit van video verbeterd nog steeds. Door de intrede van digitale technieken is High Definition Televisie (HDTV) een feit en sinds 2008 produceren wij alles in HD. Kleine videocamera's bieden tegenwoordig ook een uitstekende beeldkwaliteit en kunnen daardoor gebruikt worden in situaties waar conventionele camera's te groot of te zwaar zijn.

Naast het produceren van uw programma, kunnen wij zorg dragen voor het dupliceren en de verspreiding van kopieën op DVD, Blu-Ray of als bestand afspeelbaar op een computer. Ook voor het ontwerp en de afwerking van b.v. de opdruk voor de DVD en de inlay voor de DVD-box kunt u een beroep op ons doen.


Live registratie vanuit de regiewagen.


Aan boord van een kleine boot tijdens opnamen in (gemaakte) dikke mist tijdens de opnamen voor een productie voor het Reddingmuseum Dorus Rijkers.


Voor de KNRM maakten wij 30 jaar lang vele producties; technisch, informatief, PR & marketing, sponsorwerving, documentair etc.